logo banner
Algemeen
Software 
Registratie         
Storec - Scan-, archiveer- en parafeersysteem voor recepten en overige documenten

Storec is sinds 2010 het meest uitgebreide scanpakket voor de apotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding. In 2014 introduceerden we Storec Mobiel, de digitale nakijk app voor iPad of Androïd tablet. Inmiddels maken vele honderden apothekers dagelijks gebruik van Storec en Storec Mobiel en besparen op die manier tijd en geld.

Wat is Storec?

Met Storec scan en archiveer je recepten en andere documenten. Je roept de receptscans rechtstreeks op vanuit Aposys, CGM Apotheek (MIRA), HiX, Pharmacom (Classic en Nieuw (zowel lokaal als de eHealth client)), via een browser of via Storec Mobiel. Storec vervangt een eventueel huidig scansysteem volledig. Bij overstappen converteren we scans uit CDIS, Viridis, ADMS, DPA, cDPA, Scan & Sorteer, DCA, Caresoft naar Storec, zodat alle scans in één systeem te vinden zijn. Deze conversie is gratis zolang je Storec als Scanpakket blijft gebruiken, zie ook onze Storec F.A.Q. -> Wat gebeurt er als ik Storec niet meer als (enige) scanapplicatie gebruik?

Voor het gebruik van Storec is het noodzakelijk dat er gebruik wordt gemaakt van een zorgverbinding zoals E-Zorg, Cobbler en dergelijke. Voor Storec Mobiel is geen zorgverbinding nodig, uitsluitend een Wi-Fi verbinding.

Wat is Storec Mobiel?

Storec Mobiel is een app op je iPad of Androïd tablet die je overal ter wereld veilig kunt gebruiken, zelfs thuis op de bank! De app presenteert de apotheken waarvoor je recepten digitaal kunt paraferen. Met één tap parafeer je een recept en wordt de volgende getoond. Paraferen op deze manier geeft elke dag een enorme tijdwinst en gaat zoals de IGZ graag ziet. Per apotheek heb je één abonnement nodig waarmee je voor één vaste prijs per jaar een onbeperkt aantal gebruikers kunt autoriseren om je recepten na te kijken. Gebruikers van de app hoeven zelf geen abonnement op Storec of Storec Mobiel te hebben: zij hoeven slechts een gratis persoonlijk account aan te leggen. Handig voor dienstapotheken en waarneming!

Het nakijken met Storec Mobiel levert een apotheker van een gemiddeld grote apotheek al gauw 30-45 minuten per dag op ten opzichte van handmatig nakijken (ieder receptje een of twee keer omdraaien, paraaf zetten) !

Inkijken bij andere apotheken?

Apotheken kunnen onderling een Storec Samenwerkingsverband instellen zodat ze scans van elkaar op kunnen vragen. Ook kun je vanuit de verschillende locaties voor elkaar scannen, handig als er bijvoorbeeld tijdelijk een scanner defect is!

SmartFilling en andere paketten

Storec werkt samen met SmartFilling waardoor het niet meer nodig is scans tussentijds voor een tweede keer af te drukken: alle parafen worden digitaal geplaatst. Er zijn ook koppelingen vanuit bijvoorbeeld Receptlocatie en Loxis.

Installatie en instructie

Wij installeren de software via TeamViewer op afstand op de PC’s en geven daarbij direct uitleg. Dit neemt ongeveer een uur in beslag, grotendeels kun je de software gewoon zelf installeren.

Wat kost Storec en hoe lang zit ik er aan vast?

We berekenen eenmalig een bedrag per uniek receptnummer per jaar. Daarvoor bewaren we de scans gedurende de wettelijke bewaartermijn. In deze prijs is alle PC software inbegrepen voor een onbeperkt aantal werkplekken. Geen licentiekosten, geen installatiekosten! Storec Mobiel is optioneel en kent een vast bedrag per jaar per vestiging. Het aantal gebruikers per abonnement is onbeperkt. We binden je niet met een jarenlang contract: geen opzeggingstermijn, Storec is dagelijks opzegbaar (geen enkele gebruiker heeft overigens nog opgezegd wegens onvrede met het pakket of de support...)

De prijzen zijn onafhankelijk van het AIS dat je gebruikt. Wel is het zo dat sommige AIS leveranciers een (jaarlijkse) vergoeding vragen voor de koppeling tussen hun AIS en Storec.

De prijs is exclusief een scanner, we ondersteunen een breed scala aan scanners, kijk op deze pagina voor de merken en typenummers. We leveren en onderhouden overigens zelf geen hardware.

Kijk op onze producten pagina voor de actuele prijzen.

Hoe zit het met die support?

Bij ons staat de klant écht voorop en daarom leveren we razendsnelle support. Vrijwel iedere supportvraag beantwoorden we binnen het uur en vaak al binnen een kwartier! En anders krijg je te horen wanneer we contact opnemen, wij houden niet van mailtjes die dagen of zelfs wekenlang onbeantwoord blijven. We hechten veel waarde aan de opmerkingen van onze gebruikers. Er zijn inmiddels al veel voorbeelden van suggesties die we (soms zelfs binnen enkele dagen) in de software opnemen.

We zijn niet telefonisch bereikbaar, maar neem van ons aan: onze mailsupport is vele malen efficiënter dan de telefonische support van vele grote bedrijven! Kijk eens op deze pagina voor reacties die wij krijgen.

Meer informatie?

De mogelijkheden van Storec zijn te veel om hier op te noemen, zie voor de volledige documentatie http://help.oudeveldhuis.nl. Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar help@oudeveldhuis.nl. En er is bijna altijd wel een collega in de buurt die Storec gebruikt. Informeer bij ons naar referenties.

Aanmelden?

Lees op deze pagina hoe je je aan kunt melden voor Storec.

Reactie van een dienstapotheek

"Langzaam maar zeker weet ik de collegae hier te bewegen tot elektronische parafering van recepten. Storec Mobiel is een absoluut succes. Afgezien van enkele digibetische collega maken zo ongeveer alle achterwachtapotheker er gebruik van."

Lees ook:

© 2007-2018 Oude Veldhuis Automatisering VOF